Volkwagen reisbusjes

Meenemen van muziek op reis met een muziekspelerMeenemen van muziek op reis met een muziekspeler

Volkwagen reisbusjes

De zomer brengt een hoop verrassingen met zich mee. Zo kun je de hele dag met harde regen jouw favoriete Netflix film kijken om vervolgens de week daarop de hele week op het strand in eigen land te kunnen bakken. Ondanks dat veel mensen kiezen om in eigen land te blijven, zijn er ook een hoop avonturiers die er graag op uit gaan. Vliegtuig, bus of misschien wel liften het kan niet gek genoeg. Wat je meeneemt? Je telefoon, je favoriete muziek afspeellijst en goed gezelschap natuurlijk. Lees hieronder waarom een MP3-speler de ideale uitkomst is voor op reis.

Batterij op je telefoon besparen

Als je op reis gaat, wil je het liefst dat je telefoon zo lang mogelijk intact blijft. Je kunt namelijk voor veel onverwachte verrassingen komen te staan. Een taxi die je in the middle of nowhere afzet of je hebt zin in een lekker restaurantje voor de avond. De Fiio M11Ā zorgt ervoor dat je deze moeilijkheden kunt voorkomen met een fantastisch nieuw design. Misschien klinkt het een beetje oldskool, maar met deze mp3-speler kun je zelfs de muziek apps Spotify, Tidal en Qobuz gebruiken. Ideaal!

Betere kwaliteit

Een telefoon is gemaakt voor veel verschillende functies waarbij niet de focus ligt op de kwaliteit van het geluid. Immers wil iedereen tegenwoordig de beste camera, de snelste software en een telefoon kan niet in alles uitblinken. Het afspelen van muziek is gewoon een leuke feature, maar dat doet niet altijd het geluid ten goede. Een mp3-speler tilt het geluid naar een hoger level, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Een extra stukje ruimtelijkheid waarbij je goed de stemmen en instrumenten van de muziek kunt horen.

Lange accuduur

Bij een mp3-speler weet je vrijwel zeker dat je op elk moment jezelf even terug kunt trekken met een paar lekkere nummers. Een telefoon gebruikt bijvoorbeeld enorm veel batterij doordat de apps vaak op de achtergrond automatisch actief blijven. Je hoeft maar op een app te klikken en het laatste nieuws verschijnt automatisch op je beeldscherm. Vaak krijg je op je telefoon ook te maken met verouderde software, waardoor je batterij vanzelf leeg wordt geslurpt. Een mp3-speler daarentegen, bijvoorbeeld de Fiio M11 heeft maar liefst een accuduur van 13 uur waardoor deze niet snel uit zal vallen. Een oplaad foutje kan altijd gebeuren, maar ook een mp3-speler kan gewoon met een charger worden opgeladen.

0
0
0
0
0
0
0